1130g New 2023

Goodyear Newton MTF Trail 29x2.5 Tubeless Complete


  • Производител: Goodyear
  • Код на продукта: GR.015.64.622.V002.R
  • EAN: 810432031813
  • Наличност: В наличност

  • 74.10 лв.95.00 лв.

Сподели


От агресивно каране по пътека до изискванията на състезания по спускане, Newton MTF осигурява последователно завиване, предсказуем контрол върху спирачките и първокласно представяне при непрекъснато променящи се условия. Дизайнът на протектора включва наклонени централни издатини, за да се намали съпротивлението при търкаляне, докато високите, поддържани от дъгата странични извивки осигуряват яростно спиране и сцепление в завой.

Гумите за планинско колоездене са сбор от техните части, където представянето е резултат от шарка на протектора, съчетано със специфични материали и конструкция на корпуса. Newton MTF се класифицира отлично за стиловете Trail, Enduro, Downhill

Особено подходяща за предна гума


Tubeless complete = допълнителна патентована технология за задържане на въздуха + допълнителна защита от пробиване. 

TypeCompoundTechnologyColorETRTOSizeWeight (g)Max PSI
TrailTrail2Tubeless Complete™ + Armor + 1x60TPIBlk65-62229x2.5113050


Срокът на доставка за всички поръчки е между 1 – 3 работни дни.
Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт. При поръчки на стойност над 70лв.доставката е безплатна до избран от Вас офис на ЕКОНТ. При поръчка до адрес куриерските услуги се заплащат от клиента.
Всички велосипеди, закупени от нашия електронен магазин, пристигат в транспортен вид. Основните и изискващи технически познания компоненти са сглобени и настроени. Единственото, което трябва да направите, е да сложите предното колело, да навиете педалите и да стегнете кормилото. За сглобяване на велосипеда, ще са Ви необходими гаечен ключ номер 15 и комплект шестограми. Това е с цел да се запази изцяло търговския вид на велосипеда. При евентуални въпроси, свързани със затягането на горепосочените компоненти може да се обърнете към нашия екип.
Предоставения телефон е само и единствено за въпроси след направена поръчка.Можете да направите поръчка също и през контактната форма или по Вайбър.
Разбира се, просто напишете фирмените данни в регистрацията или като коментар, в обозначеното после за това.
В срок от 14 дни, след получаване на продуктите си, можете да ги върнете без да изтъквате каквато и да било причина за това, но в идеално състояние на продукт и опаковка. Всички връщания на стоки и замени се извършват с куриерска фирма Еконт. Пратките се изпращат до адрес: гр. Раковски, ул. Москва 48 с опция преглед. В случаите, когато е необходимо приспадане или възстановяване на пари, е необходимо да се свържете с нас на velom@abv.bg. или контактната форма. Куриерските услуги са за сметка на клиента. В случай, че стоката е била изпратена с безплатна доставка, Вело-М си запазва правото да удържи от цената поетата доставка.
Наложен платеж, с карта или банков превод: Банка: "УниКредит Булбанк" IBAN: BG09UNCR70001523997560 BIC / SWIFT: UNCRBGSF *Моля, посочете номера на поръчката.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Понастоящем продуктът е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага след като продуктът е наличен.

Email