Огледала

Отличен аксесоар,спомагащ на колоездача да се чувства безопасно при каране в града и междуградски участъци. Огледалото позволява да следите пътната обстановка зад вас без да се налага да извръщате глава назад и да губите ориентация от случващото се пред вас.

Огледалатга се монтират лесно, като за някои модели дори не са нужни инструменти и имат практичен вид. Инсталацията става предимно в края на кормилото, но някои модели благодарение на гумен ремък, могат да бъдат монтирани почти навсякъде по велосипеда.


Ляво огледало за кормило Force

Ляво огледало за кормило Force

Монтира се без проблем на повечето модели кормила (Ø 16.5 - 21 мм).По-добра видимост, благодарение на изпъкналия и нечуплив тънък пласт хром.Напълно р..

12.00 лв.

Огледало за велосипед Force Adjustable

Огледало за велосипед Force Adjustable

огледало на кормилото - едностранно. Полезрение: 115 х 80 мм За вътрешен диаметър на кормило: 18-20 мм Регулируем ъгъл Тегло: 84 гр..

10.00 лв.

Странично огледало Force Mini

Странично огледало Force Mini

Огледало за обратно виждане - двустранно Размер: 80 x 54 мм За вътрешен диаметър на кормилото: 18 - 20 мм Регулируем ъгъл Инструмент за монтаж в к..

7.50 лв.

Универсално огледало Force

Универсално огледало Force

Универсално  огледало, 360 ° въртене Диаметър: 65mm, регулируем ъгъл с предпазител Универсален силиконов държач за прави и шосейни кормила Материал..

10.00 лв.

Универсално огледало T-one Vision

Универсално огледало T-one Vision

Универсално огледало за лява и дясна страна на кормилото. Захващане в края на кормилото ( странично). Подходящо и за шосейни велосипеди. Финна настр..

25.90 лв.

1 от 6 | 6 (1 Страници)

Понастоящем продуктът е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага след като продуктът е наличен.

Email