Блог

0 Коментари

Hutchison – френската технология, традиция и дизайн

Създадена преди 160 годни, през 1853 година, компанията Hutchinson, първоначално започва да произвежда материал, от който се произвеждат велосипедни ..
0 Коментари

Spank Industries или какво е прецизно изработена гравитация

Spank Industries е компания, специализирана в изработката на компоненти за велосипеди, известна с проектирането и производството на гуми с висока про..
0 Коментари

Планинските гуми на Goodyear – всичко, което трябва да знаете

В настоящата публикация ще обърнем по-подробно внимание на планинските велосипедни гуми на Goodyear - гуми за офроуд, проектирани да предложат гъвкав..
0 Коментари

FORCE – велосипедната екипировка за теб

Може ли малък семеен бизнес - магазинче  за велосипедна екипировка в чешко градче да се превърне в доказала се марка, предпочитана от колоездачи..
0 Коментари

Велосипедните гуми Goodyear – от традицията към иновациите

Няма човек, който да не е чувал бранда Goodyear и в чието съзнание веднага да не изниква логото с крилатите обувки на бога по-бърз от светлината – Хер..
0 Коментари

Видове планински велосипеди

По какво си приличат и се различават планинските велосипеди. Като фирма с богат опит и натрупани знания в тази област, решихме да направим едно кратко..
1 от 6 | 9 (2 Страници)

Понастоящем продуктът е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага след като продуктът е наличен.

Email