Ленти за безкамернигуми + вентили CaffeLatex Strip FAT S 26/27.5''


  • Производител: Effetto Mariposa
  • Код на продукта: EMCHCSPFS26
  • Наличност: В наличност

  • 60.00 лв.

Сподели


Комполекта е подходящ за 26/27.5'' шини с вътрешна ширина между 55 до 60 мм / външна ширина на шината 60-65мм

Цената е за 2 ленти + 2 вентила за 1 велосипед.


 Caffélatex Tubeless Strip е много лека, устойчива на пробиване и прозрачна лента за безкамерни джанти, която прави безкамерните процедури бързи и лесни. Strip позволява безкамерно преобразуване дори и на най-стандартните велосипедни капли, като се използват гуми Tubeless или Tubeless-Ready +  латекс Caffélatex.

 ХАРАКТЕРИСТИКИ:

    Най-лесният начин за извършване на безкамерно преобразуване
    Много лека безкамерна лента за джанти
    Устойчива на щети

    Разширен обхват ( става за широки MTB / DH гуми и FatBike
    Дълготрайна: може да се премества от едно колело в друго
    Разширен обхват от ширини



Caffélatex Strip е най-доброто безкамерно решение за много трудни джанти (например алуминиеви джанти с покритие на повърхността на мат, джанти с много дълбок канал, джанти, свързани с щифт, където съединението не е заварено и т.н.). Защото лентата Strip не е лепило: направено е от едно парче и разчита на еластичността си, за да седи плътно на джантата.

За да преобразувате джантата в безкамерна, просто премахнете съществуващата бандажна лента на джантата, изберете подходящия размер на лентата и следвайте следните лесни стъпки:

    (ОПЦИОНАЛНА СТЪПКА) Използвайте ролка от електрическа лента и запечатайте отворите на спиците на джантата. Това само с цел да се създаде допълнителна защита, за да се предотврати попадането на уплътнителя във вътрешната камера на джантата.
    Поставете предоставения Caffélatex безкамерен вентил, който получавате в комплекта отвора на Strip, така че гумената основа да е в контакт с Strip лентата.

    Закрепете лентата към джантата, затягайки гайката на вентила. Важно е да натискате основата на клапана към джантата, докато правите това, за да постигнете подходяща херметичност.
    Поддържайки колелото с клапана на ( позиция 12-часа), завършете монтажа на лентата върху джантата.
    С отвертка или подобен инструмент центрирайте лентата вътре в канала на джантата.
    Добавете безкамерна гума, Caffélatex боза, напомпете и карайте.

Допълнителни подробности във видеоклипа.


Тъй като е тънък (0,8 мм) и здрав, лентата тежи само 30 г (за S 26 ″ / 27,5 ″), което го прави конкурентно тегло на стандартните безкамерни ленти (вариращи между 9 и 20 г на колело.
Подробно тегло:


    

  • Strip Plus S 26″/27,5″: 55 g
  • Strip Plus S 29″: 58 g
  • Strip Plus M 26″/27,5″: 68 g
  • Strip Plus M 29″: 72 g
  • Strip Plus L 26″/27,5″: 91 g
  • Strip Plus L 29″: 95 g
  • Strip Fat S 26″/27,5″: 115 g
  • Strip Fat M 26″/27,5″: 122 g
  • Strip Fat L 26″/27,5″: 205 g



Специалният полимер, използван в неговата конструкция, прави Strip високо устойчив на повреди и пробиване. Освен това е много стабилен от химическа гледна точка и не може да бъде повреден от Caffélatex или други нехимически агресивни уплътнители за гуми.

ВНИМАНИЕ: използването на уплътнители, съдържащи агресивни химикали или амоняк, или почистване на джантата с агресивни химически продукти може да повреди Caffélatex Tubeless Strip и може да представлява опасност за потребителя. Препоръчваме да използвате само уплътнител Caffélatex

Тъй като материалът на лентата е много издръжлив, експлоатационният му живот може да надвиши този на джантата, на която е монтиран, и може да бъде свален и монтиран на друга джанта. Лентата също може да се сваля и монтира на същата джанта, ако трябва да се смени спица.

Налични размери

Caffélatex Tubeless Strip се предлага в шест ширини:

    
Plus S (40 mm): за джанти с вътрешна ширина между 30 и 35 mm;
     Плюс М (45 мм): за джанти с вътрешна ширина между 35 и 40 мм;
     Плюс L (50 мм): за джанти с вътрешна ширина между 40 и 45 мм;
     Fat S (70 mm): за джанти с вътрешна ширина между 55 и 60 mm;
     Fat М (85 мм): за джанти с вътрешна ширина между 70 и 75 мм;
     Fat L (105 мм): за джанти с вътрешна ширина между 90 и 95 мм.


За джантите с размер Plus и Fat вижте Caffélatex Tubeless Strip Plus / Fat.

Всяка ширина (S, M, L) се предлага в две опции за дължина, за да се поберат с различни диаметри на колелата (26 ”/ 27,5” или 29 ”), за общо шест опции.
Лентата се продава като комплекти, съдържащ две ленти на джантата и два 40 mm безкамерни клапана ( за 1 велосипед). Максималното налягане за Strip е 7 бара (100 psi), което го прави подходящ и за по-широки пътни гуми (започвайки от 28 мм ширина).
Често задавани въпроси.

Защо да въвеждате лентата, когато вече имате лента за безкамерно преобразуване?

За повечето приложения лепилната безкамерна лента е чудесна и тя винаги ще бъде по-лека от безкамерната лента STRIP. Въпреки това, лентата изисква време и някои основни механични умения, за да бъде инсталирана правилно: Лентата STRIP може да бъде монтирана за няколко минути и ще работи безотказно дори и при повреда на джантата.
За разлика от лепливите ленти, които остават вътре в канала на джантата, лентата се изкачва по вътрешните стени на джантата, а в някои случаи може да се види отвън, когато гумата е монтирана.

Идеята е да се създаде въздушна плътност между гумата и лентата. Това е особено полезно за свързващи се бордове (свивки): при тях съединението не е заварено и запечатването на отворите за спиците в канала на джантата не е достатъчно, тъй като уплътнител / въздух може да проникне през стените на джантата.


Друг плюс е, че STRIP е много по-устойчива на дефекти от стандартната лепяща се лента.
 

Срокът на доставка за всички поръчки е между 1 – 3 работни дни.
Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт. При поръчки на стойност над 70лв.доставката е безплатна до избран от Вас офис на ЕКОНТ. При поръчка до адрес куриерските услуги се заплащат от клиента.
Всички велосипеди, закупени от нашия електронен магазин, пристигат в транспортен вид. Основните и изискващи технически познания компоненти са сглобени и настроени. Единственото, което трябва да направите, е да сложите предното колело, да навиете педалите и да стегнете кормилото. За сглобяване на велосипеда, ще са Ви необходими гаечен ключ номер 15 и комплект шестограми. Това е с цел да се запази изцяло търговския вид на велосипеда. При евентуални въпроси, свързани със затягането на горепосочените компоненти може да се обърнете към нашия екип.
Предоставения телефон е само и единствено за въпроси след направена поръчка.Можете да направите поръчка също и през контактната форма или по Вайбър.
Разбира се, просто напишете фирмените данни в регистрацията или като коментар, в обозначеното после за това.
В срок от 14 дни, след получаване на продуктите си, можете да ги върнете без да изтъквате каквато и да било причина за това, но в идеално състояние на продукт и опаковка. Всички връщания на стоки и замени се извършват с куриерска фирма Еконт. Пратките се изпращат до адрес: гр. Раковски, ул. Москва 48 с опция преглед. В случаите, когато е необходимо приспадане или възстановяване на пари, е необходимо да се свържете с нас на velom@abv.bg. или контактната форма. Куриерските услуги са за сметка на клиента. В случай, че стоката е била изпратена с безплатна доставка, Вело-М си запазва правото да удържи от цената поетата доставка.
Наложен платеж, с карта или банков превод: Банка: "УниКредит Булбанк" IBAN: BG09UNCR70001523997560 BIC / SWIFT: UNCRBGSF *Моля, посочете номера на поръчката.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Понастоящем продуктът е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага след като продуктът е наличен.

Email