FORCE – велосипедната екипировка за теб

  • FORCE – велосипедната екипировка за теб
0 Коментари

FORCE – велосипедната екипировка за теб

Може ли малък семеен бизнес - магазинче  за велосипедна екипировка в чешко градче да се превърне в доказала се марка, предпочитана от колоездачите в световни първенства? Отговорът е – да, може. Това е FORCE.

Специализирано облекло, каски, обувки, светлини, гуми, инструменти, компютри, чанти, смазки, специализирана вело козметика и дори и перилни продукти – това е само част от широката гама продукти, които FORCE предлагат. Продуктите най-често се произвеждат в Азия, но също и в Италия, Полша или директно в Чехия. В родната си Чехия, FORCE имат около 50% пазарен дял, но също са предпочитан избор от колоездачите в Дания, Испания, Португалия и Италия, а отскоро се предлагат и на японския пазар.

Продуктите на FORCE се характеризират с отличен баланс между цена и качество, но в последните години, благодарение на познаваемостта на бранда и участието му в състезания по шосейно колоездене от световно ниво, FORCE се превърна в марка, която е в състояние да отговори на изискванията и на най-взискателния клиент. „Основните ни клиенти за нас не са професионалисти, а взискателни хоби колоездачи, които искат високо качество, сравнимо със световните марки, но все пак на разумна цена.“, това казва Андреа Кментова, съосновател на бранда, Изпълнителен директор, а също и дизайнер на някои от дамските облекла.

Изминалата 2022 година беше паметна за FORCE, които пуснаха на пазара нова спортна колекция за жени, сложиха начало на сътрудничество с MIPS, компания специализирана в производството на предпазни средства за глава и пуснаха първите 3 съвместни модела каски – NEO, LYNX и ORCA.

От гледна точка на състезания и титли, през март Ян Хирт от отбора на Intermarché-Wanty-Gobert спечели елитното състезание Колоездачна обиколка на Оман, екипиран с каската LYNX и с очилата AMBIENT, които можете да намерите в онлайн магазина на Вело-М. През април норвежецът Александър Кристоф спечели 110-тото издание на колоездачното състезание Scheldeprijs в Белгия, а през август доминира и в Circuit Frano-Belge, което се провежда във френската част на Белгия. Александър Кристоф избра за своята екипировка каската GLOBE, която също можете да разгледате и закупите в наши сайт.

През 2022 FORCE увеличиха продуктовата си гама с над 200 нови продукта. Лесно и достъпно е да бъдете екипирани като професионалистите. Широк набор от екипировката на FORCE можете да намерите в сайта на Вело-М.

А каква беше 2022 за Вас? Постигнахте ли своите цели в колоезденето и спорта като цяло? Поставихте ли си за цел да имате повече време за спорт и колоездене през 2023 година? Ние сме тук, за да ви помогнем в постигането на Вашите лични спортни цели, предлагайки най-добрата вело екипировка. Посетете нашите магазини или се свържете се с нас на фейсбук страницата ни или чрез контактната форма на уебсайта ни, за да получите квалифицирано съдействие в избора на най-подходящите продукти за Вас.

Тагове: FORCE, LYNX, AMBIENT, GLOBE

Добави коментар

Понастоящем продуктът е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага след като продуктът е наличен.

Email