iGPSPORT – най-добрият GPS вело компютър, за който сте чували

  • iGPSPORT – най-добрият GPS вело компютър, за който сте чували
0 Коментари

iGPSPORT – най-добрият GPS вело компютър, за който сте чували

Ако все още не сте се сдобили с вело компютър, вероятно вече се замисляте за такъв. Вело компютъра Ви предоставя както информация за маршрута и условията (като релеф, температура, надморска височина, изминати километри и други), така и важна информация за вашето моментно състояние (като например следи сърдечния Ви ритъм и изгорените калории).


iGPSPORT е компания от Ухан, Китай. Градът е известен с това, че е 13-милионен конгломерат, индустриален център за  металургия, машиностроене и корабостроене, химическата и леката промишлености. От създаването си през 2012, мисията на iGPSPORT е да бъде най-иновативния бранд в сферата на вело компютрите, като предоставя на своите клиенти възможността да се наслаждават на максимално на спорта, докато междувременно се грижи за тяхната сигурност, удобство и здраве. От колоезденето до бягането, iGPSPORT предоставя достъпно и иновативно решение за всеки.


Вело-М предлага широка гама от вело компютрите и сензорите на iGPSPORT. Днес по-подробно ще разгледаме вело компютърът iGS630, който е специално разработен, така че да бъде удобен, полезен и лесен за ползване както от начинаещи, така и от експерти в колоезденето.


Освен основните функционалности, вело компютърът iGS630 предлага богати допълнителни екстри – 2.8“ цветен дисплей с резолюция 240x40 pix, 8GB памет, съвместимост със смартфона ви, навигация, 35 часа живот на батерията, USB Type-C зареждане, получава данни от петте основни световни сателита, което практически означава, че можете да го използвате безпроблемно от всяка точка на света. Всичко това получавате на изключително достъпна цена.


iGPSPORT са помислили за сигурността на вело компютъра, който има специална защита от мъгла и намокряне, а стъкленият му дисплей е напълно ламиниран. Дебелината на вело компютъра iGS630 е само 16.5 мм, теглото му е 90 грама, а дисплеят му заема максимално площта на устройството, цели 78%.


iGS630 работи с последна генерация от u-blox навигационен чип, произведен в Швейцария и поддържа TCX и GPX файлове от други устройства, което прави плануването на маршрута Ви още по-лесно.
Сензорите на iGS630 са изключително лесни за настройка и използване – електронното превключване е съвместимо със Shimano, SRAM, Campagnolo. Използвайки вело компютъра iGS630, разполагате с над 100 различни параметъра за анализиране (сърдечен ритъм, скорост, жироскоп, електронен компас, разстояние, температура, наклон на терена са много малка част от тях).


iGS630 разполага още с Bluetooth и приложение, с които лесно можете да синхронизирате и анализирате вашите данни и резултати, както и да ги споделите с други колоездачи.
Можете да се запознаете по-подробно с различните компоненти произведени от iGPSPORT, които ние от Вело-М предлагаме тук.

Тагове: iGPSPORT, вело компютър, iGS630

Добави коментар

Понастоящем продуктът е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага след като продуктът е наличен.

Email