Spank Industries или какво е прецизно изработена гравитация

  • Spank Industries или какво е прецизно изработена гравитация
0 Коментари

Spank Industries или какво е прецизно изработена гравитация

Spank Industries е компания, специализирана в изработката на компоненти за велосипеди, известна с проектирането и производството на гуми с висока производителност, кормила, грипове, лапи, педали, капли, спейсъри, шини и други части за велосипеди.


Базирана в Тайван, Spank Industries е основана през 2002 г. от Гавин Вос, машинен инженер и запален планински колоездач. Мисията на компанията е да създава иновативни и издръжливи компоненти, които подобряват производителността и надеждността на планинските велосипеди.


Производителите от ранга на Spank Industries са наистина малко на брой. Всички уникални компоненти с марката на компанията са плод на вътрешен дизайн, а производството им не е възложено на фабрики от световен мащаб, както често се случва в тази индустрия. Целият процес – от доставката на суровините нужни за производство, до производството на всеки отделен продукт се случва в собствената фабрика на Spank Industries, Fratelli Industries.


90% от всички MTB марки произвеждат компонентите си в Тайван, затова не е изненада, че качеството на тайванските продукти (рамки, гуми, аксесоари и компоненти) често надминава качеството на същите, произведени в други места по света. Не правят изключение и Spank Industries.


Един от най-известните продукти на компанията е каплата OohBah с патентован дизайн, който включва уникален профил, който подобрява здравината и твърдостта на каплата, като същевременно намалява теглото ѝ. Компанията предлага и набор от други технологии, като например системата за амортизиране Vibrocore, която намалява вибрациите и увеличава контрола върху неравен терен. Всяка капла, произведена от Spank Industries минава през 12 различни проверки за нивото на качеството, включително е тествана от професионални атлети-колоездачи преди да стигне до клиентите. Сплавта, нужна за производството на кормило е внимателно избирана и проектирана, така че да отговаря на желаното ниво на здравина, твърдост, съответствие и комфорт. XGT е патентованата технология на Spank Industries, която минимизира напрежението върху по-слабите места на кормилото, където евентуално би могло да има риск от счупване. Отношението здравина към тегло е основният фокус на компанията що се отнася до производството на кормила.


Spank Industries са си извоювали репутация на производители, известни сред планинските колоездачи с качеството на своите компоненти. Компанията се е превърнала в популярен избор за колоездачи, които търсят компоненти от висок клас, които са надеждни и могат да се справят и с най-трудните условия.
Можете да се запознаете по-подробно с различните компоненти произведени от Spank Industries, които ние от Вело-М предлагаме в нашия онлайн магазин.


Тагове: Spank Industries, компоненти за велосипеди, гуми с висока производителност, кормила, грипове, лапи, педали, капли, спейсъри, шини, части за велосипеди.

Добави коментар

Понастоящем продуктът е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага след като продуктът е наличен.

Email