Велосипедните гуми Goodyear – от традицията към иновациите

  • Велосипедните гуми Goodyear – от традицията към иновациите
0 Коментари

Велосипедните гуми Goodyear – от традицията към иновациите

Няма човек, който да не е чувал бранда Goodyear и в чието съзнание веднага да не изниква логото с крилатите обувки на бога по-бърз от светлината – Хермес. Това не е случайно. Компанията Goodyear e създадена през 1898 година в Охайо, САЩ. Доказала се през годините като световен лидер в производството на автомобилни гуми, но знаете ли, че Goodyear всъщност започва своя бизнес с производството на велосипедни гуми, които остават едни от най-добрите и до днес. Забавен факт е, че в началото компанията е произвеждала чипове за покер и гумени подложки за конски копита.


Неслучайно Вело-М предлага пълния асортимент от велосипедни гуми на Goodyear. Goodyear е марка с традиции, доказано качество, непрестанно стараеща се да се усъвършенства и използваща иновативни материали и технологии. Goodyear предлага гуми подходящи за всеки тип колоездене – проектирани, разработени и произведени за да задоволят и най-взискателните колоездачи.


Велосипедните гуми на Goodyear са разпределени в четири категории:


Шосейни – Основната мисия на гумите Eagle F1, Eagle F1 SuperSport, Vector 4Seasons и Eagle Sport е представяне на най-високо ниво, независимо от пътя пред вас.
•    Eagle F1 – оборудвани с модерна технология, основната им мисия е максимално добро състезателно представяне. Бързите завои, бруталните изкачвания и спускания не са предизвикателство за тази гума. Eagle F1, част от гамата Road UHP (Ultra High-Performance), е с ултра висока производителност при шосейно каране. Оптимизирана за изключителна производителност, тази гума предпочита скоростта по права линия.
•    Eagle F1 SuperSport е най-бързата шосейна гума с ултра висока производителност. Проектирана за скорост тази гума е изключително лека (от 180 гр).
•    Vector 4Seasons – гума, използваща най-новите разработки в материалите и конструктивните методи за оптимизиране на производителността и защитата в широк диапазон от мокри и сухи условия. Допълнително подсилена и устойчива.
•    Eagle Sport се отличава с най-високо ниво на използваните материали, отличителна конструкция и отзивчивост. Проектирани да балансират сцеплението при различни условия тези гуми са особено издръжливи и прецизни.


Планински - Гуми за офроуд, проектирани да предложат гъвкавост и издръжливост, да се справят уверено на различни терени и при различни условия.
•    Newton MTF - чувстват се най-добре като предни гуми. Справят се чудесно на трудни терени, изискващи високи нива на контрол (мокри корени, камъни и остри завои).
•    Newton MTR (Mountain Rear) – подходящи за задна гума. Най-добре се представят при ендуро каране или при спускане.
•    Escape – гуми, предлагащи гъвкаво представяне извън пътя при всякакви условия.  
•    Peak – гума, която превъзхожда във всички показатели - тегло, ефективност при каране, издръжливост, сцепление и лекота на използване.

Подходящи за всички терени – перфектната комбинация от скорост, контрол и надеждност, подходяща когато не знаете какъв терен да очаквате.
•    Country са гуми, които се представят чудесно на всички терени - от асфалта до черния път с коловози по него.
•    Connector – гума, изключително пъргава и подходяща за всякакъв терен – от чакъл до селски път.
•    Peak – създадена на база на планинската гума Peak, тази гума е подходяща за каране по чакъл, но и за дълги планински обиколки.


Транзит - гуми за градски велосипеди, вдъхновени от водещата автомобилна линия на Goodyear. Гума, която е високоефективна и издръжлива в градската джунгла.


В следващи блогове ще разгледаме по-подробно различните модели гуми на Goodyear, дотогава пълната гама гуми Goodyear, предлагани от Вело-М можете да намерите тук.

Тагове: Велосипедни гуми Goodyear

Добави коментар

Понастоящем продуктът е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага след като продуктът е наличен.

Email